Import

Wanneer u overweegt om uw veestapel uit te breiden of uw winstgevendheid te verbeteren, dan is de aankoop van hoog genetisch fokvee bij Multi Dairy Livestock een juiste keuze. Multi Dairy Livestock heeft met zijn team een jarenlange ervaring in de fokvee-export. De uitgebalanceerde inkoop van fokvaarzen wordt gedaan door fokkerijexperts van Multi Dairy Livestock met ondersteuning van VION rundveespecialisten.

Voor u als koper van fokvee is het grote voordeel: op maat gemaakte selecties met een hoge gezondheidsstatus. Door ons uniek opgebouwde inkoopapparaat kunnen we dit als geen ander. Bij veel veehouders in het buitenland heeft zich dat al bewezen.
De goede en langdurige relatie met leveranciers – fokkerijorganisaties in binnen- en buitenland – wordt gecontinueerd en verder uitgebouwd op basis van betrouwbaarheid.

Door vaste inkooprelaties in ook andere landen dan Nederland en Duitsland, zijn we in staat om onderstaande rassen melkvee te leveren, waarbij de export van drachtige dieren het gangbaarst is:
· Holstein Friesian (zwartbont en roodbont)
· Simmental
· Brown Swiss
· Jersey

Vleesrassen voor de fokkerij en kleine landbouwhuisdieren:
· Hereford, Aberdeen Angus
· Saanenmelkgeiten, melkschapen en vleesschapen (Texelaar)

002-milk-01

Onze koeien
produceren gemiddeld

001-cow-01

Van kalf tot volwasse koe
kunnen wij vervoeren

003-shipped-01

Per week vervoeren
wij X aantal keer